Hvem er vi

Din lokale bogholder

Total Bogføring er professionelle, freelance bogholdere, der løser opgaver relateret til bogføring og administration i små og mellemstore virksomheder.

Vi har kontor i Hinnerup lige uden for Aarhus og vi udfører bogføringsopgaver og giver freelance assistance til virksomheder i og omkring Aarhus.

Total Bogføring leverer fleksible bogføringsløsninger til overkommelige priser – vi udfører kun de opgaver, du har brug for og du binder dig ikke til noget.

Vi har specialiseret os i små og mellemstore virksomheder, derfor påtager vi os både små og store opgaver. Du får fuld fleksibilitet, så du kan vælge

mellem at benytte os på ad-hoc basis, efterhånden som behovet for hjælp opstår, eller vi kan aftale at varetage nogle faste opgaver for dig inden for

faste tidsintervaller.

Du bestemmer selv – det er jo din virksomhed!

Historien bag Total Bogføring

Total Bogføring ejes og drives af Henrik Tøth Jensen. Henrik har med mere end 12 års erfaring i revisionsbranchen et indgående kendskab til ikke bare bogføring og de gældende love og regler på området – han har også stor forretningsforståelse og dybdegående indsigt i virksomhedsdrift.

”Jeg startede Total Bogføring i 2011, fordi jeg gennem mit arbejde i revisionsbranchen igen og igen fik henvendelser fra virksomhedsejere, der havde brug for assistance til deres bogføring - ofte fordi den pågældende virksomhed ikke havde ressourcer til eget bogholderi. De fleste gav udtryk for, at de kørte træt i overholdelse af regler og indsendelse af moms, regnskaber og blanketter til det offentlige.

Ligeledes oplevede de, at bogførings- og administrationsvirksomhederne havde (alt for) lange bindingsperioder, var for dyre og ufleksible og generelt ikke dækkede små og mellemstore virksomheders behov godt nok.

Jeg besluttede mig derfor for at starte en bogføringsvirksomhed, hvor fleksibilitet, gennemskuelighed og overkommelige priser var i højsædet – Total Bogføring.”

 - Henrik Tøth Jensen, Indehaver af Total Bogføring

Hvem er vi Totalbogføring ApS