Hvorfor vælge os

Total Bogføring er lokal bogføring

En af de klare fordele ved at vælge Totalbogføring er, at vi altid er lige i nærheden. Fra vores kontor i Hinnerup servicerer vi virksomheder i Aarhus og Omegn.

Vi tager gerne ud og bogfører på din virksomhed, hvis du ønsker dette. Foretrækker du, at vi bogfører fra vore egne kontorer, gør vi selvfølgelig også gerne det.

Vi er også altid i nærheden, når du har brug for hjælp – Hvad enten det drejer sig om et hurtigt spørgsmål eller om du har akut brug for assistance (fx i forbindelse med sygdom eller sæsonudsving i arbejdsbyrden), står vi altid til rådighed med en hjælpende hånd eller et godt råd.

Frigør dine ressourcer

Mange selvstændige erhvervsdrivende oplever, at det administrative arbejde tager for lang tid og kræver for mange kræfter. Administration og bogføring bliver et hårdt slid, der fjerner fokus fra virksomhedens kunder, drift og udvikling, frem for at understøtte disse.

Dine kræfter kan derfor ofte være bedre anvendt andre steder i virksomheden, men kun hvis andre varetager bogføringen for dig.

Med Total Bogføring kan du koncentrere dig om det, der virkelig interesserer dig, og lade os varetage din bogføring – det er nemlig det, der interesserer os!

Fleksibilitet er nøgleordet

  • Bogføring på din virksomhed eller hos os – du bestemmer
  • Du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål
  • Vi varetager alle typer bogføringsopgaver – fra kontering og lønindberetning til klargøring af regnskab til revisor
  • Alle kunder er velkomne – uanset om du kun har brug for hjælp denne ene gang, eller om du foretrækker fast ugentlig, månedlig eller kvartalsvis assistance
  • Bogføring i dit eget regnskabssystem eller i vores.

Ingen bindingsperiode – ingen opsigelsesvarsel!

Hvorfor vælge os Totalbogføring ApS